Weblap frissítés

Weblap frissítés, karbantartás

A weboldal akkor lesz igazán értékes a tulajdonosa, és hasznos a látogatók számára, ha aktuális és értékes információkat tartalmaz. Az elavult, nagyon ritkán frissített weblapok elriasztják az esetleges vásárlókat. Amennyiben megrendelőink igénylik cégünk vállalja akár az általunk, akár más cég által készített weboldalak frissítését, akár eseti jelleggel, akár havidíjas konstrukcióban. A karbantartás keretén belül szívesen megvalósítjuk a későbbiek során felmerülő ötleteket is.

Régi weboldal – új külső

Sokszor előfordul, hogy nem szeretnénk jól működő weboldalunkat újraprogramoztatni, mert minden funkció jól működik rajta és megszoktuk a kezelőfelületét is, viszont szeretnénk lépést tartani a vetélytársakkal és jó lenne egy modern kinézet. Ekkor a kisebb ráncfelvarrástól egészen a teljes kinézet megváltoztatásáig tudunk megoldást kínálni, az igényektől és a pénztárcától függően.

Szolgáltatási garancia

Cégünk az általunk elvégzett munkák mindegyikére 90 nap garanciát vállal. A fejlesztések során mindig a tökéletesre törekszünk, azonban partereink részére is megnyugtató, hogy amennyiben akár a webdesignban, akár az elkészített honlapok kódolásában hiba merülne fel azt a lehető legrövidebb időn belül ingyenesen kijavítjuk.