Keresőoptimalizálás

Ez a szolgáltatásunk jelenleg nem elérhető.

 

Nem elég, ha egy vállalkozásnak csak szép és funkcionálisan megfelelő weblapja van, az is fontos, hogy a látogatók a google-on keresztül rá is találjanak. Az általunk készített weblapok szerkezetét keresőbarát formában készítjük el (smart url, h1, h2, stb., meta tag-ek, kiemelések, stb.), mely a későbbi keresőoptimalizálást megkönnyíti.

Amennyiben szeretnék weblapjukat a keresők első találatai között látni, cégünk vállalja az egyeztetett kulcsszavakra történő optimalizálást. Az általunk kért ár 50%-a a weboldalának tartalmi átalakítása annak érdekében, hogy azt a google minél értékesebbnek lássa egy adott kulcsszóra. A fennmaradó 50% pedig sikerdíj, melyet csak akkor kell kifizetni, ha a weboldal bekerül a google első oldalára, így biztos lehet benne, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy weboldala a legjobb helyre kerüljön a google-ban.

Az általunk adott árakat minden esetben érdemes összehasonlítani egy AdWords kampány folyamatos működtetésének költségével. Egy AdWords kampány esetén addig lesz weboldala az első oldalon, amíg fizet érte. Ha használta már ezt a szolgáltatást, akkor bizonyára tisztában van vele, hogy egy hónapban legalább 20-25.000 Ft-os költséget jelent egy könnyű kulcsszó esetében (ahol nincs nagy konkurenciaharc). Gondoljon bele, hogy ez egy év alatt 240-300.000 Ft-ot jelent!

Ha weboldalát keresőoptimalizáljuk, akkor az egyszeri díjon túl nincs semmilyen egyéb költsége, és az eredmény a konkurenciától függően akár 1-2 évig is megmaradhat!