Áraink

Logótervezés – pixelgrafikus 50.000 Ft + áfa-tól
3 különböző logótervet készítünk. A végeredmény felhasználható kisebb méretben, pl. levélpapír és névjegykártya.
Logótervezés – vektorgrafikus 80.000 Ft + áfa-tól
2 logótervet készítünk. A végeredmény felhasználható bármilyen méretben, pl. plakát, tábla, szórólap stb.
WordPress alapú responsive oldalak (ÚJ!) 70.000 Ft + áfa-tól
Adminisztrációs felülettel rendelkező dinamikus weboldalak, cégreszabott designnal. Könnyen kezelhető szerkesztőfelület, letisztult formák és responsive (mobil eszközökre is optimalizált) kinézet jellemzi ezeket az oldalakat. Az ár tartalmazza legfeljebb 10 aloldal feltöltését is az előre megadott tartalommal, illetve 1 alkalmas betanítást a kezelőfelület használatához. Ezután bárki könnyedén tud felvinni újabb tartalmakat és a meglévőket is tudja módosítani.
Alap statikus oldal 70.000 Ft + áfa-tól
5 aloldal, 10 – 15 kép/oldal. Alkalmas cégbemutató oldalakhoz. Teljesen egyedi design kialakításával (3 design-terv készül).
Bővített statikus oldal 5.000 Ft + áfa/oldal
5-nél több oldal esetén, tetszőleges számú képpel (az Alap html oldal árán felül ennyit kell fizetni oldalanként) Sok oldal esetén kedvezményt adunk.
Egyszerű dinamikus weboldal 120.000 Ft + áfa-tól
Adminisztrációs felület a weboldal egyes részeinek módosításához. (pl. hírek, akciók, galéria) Az ár függ a feltöltő felülettel rendelkező részek számától. Azoknak javasoljuk, akik az egyszerű cégbemutató oldalukat szeretnék pl. hírekkel vagy új képekkel folyamatosan frissíteni. Egyéb esetekben az összetett dinamikus weboldalt javasoljuk.
Összetett dinamikus weboldal Kérjen árajánlatot!
Adminisztrációs felület az oldalak teljes tartalmának módosításához. A menüsor bővíthető és módosítható, új aloldalakat lehet létrehozni az admin felületen keresztül. A weboldalon a szövegeket lehet módosítani, hírek, galéria (adminból tölthető) és egyszerű kereső. További modulokkal bővíthető. (pl. összetett keresés, fórum, bankkártyás fizetés, nyelvi mutációk, stb.)
Webshop – alap 300.000 Ft + áfa-tól
Csak a legegyszerűbb webshop funkciókat tartalmazza: adminisztrációs felület a tulajdonosnak, regisztrációs lehetőség, kosár, biztonság, egyszerű keresés, bővíthető további modulokkal. Saját fejlesztésű motorral készítjük, melynek az az előnye, hogy bármilyen speciális igényt meg tudunk valósítani. Nem Önnek kell alkalmazkodnia egy meglévő rendszerhez, hanem mi alakítjuk ki az oldalt az Ön igényei szerint.
Webshop – középhaladó Kérjen árajánlatot!
PayPal vagy bankkártyás fizetés, adminisztrációs felület a tulajdonosnak, kosár, biztonság, összetett és egyszerű keresés, bővíthető. Saját fejlesztésű motorral készítjük, melynek az az előnye, hogy bármilyen speciális igényt meg tudunk valósítani. Nem Önnek kell alkalmazkodnia egy meglévő rendszerhez, hanem mi alakítjuk ki az oldalt az Ön igényei szerint.
Webshop – extra Kérjen árajánlatot!
Az ár függ a kért funkcióktól. Választható modulokra néhány példa: bankkártyás fizetés, PayPal-os fizetés, Epoch, sms-fizetés, chat, kosár, kívánságlista, felhasználókezelés, hírlevél, fórum, blog, térképes megjelenítés, stb. Bármilyen extra kérést meg tudunk valósítani! Ajánlatkéréskor kérjük minél pontosabban írja le a kért funkciókat.
Weboldal elkészítése idegen nyelven Kérjen árajánlatot!
Az ára tartalmazza az oldalak mutációjának elkészítését tetszőleges számú nyelvre, illetve a lefordított szöveg beillesztését a weboldalra, de nem tartalmazza az idegen nyelvű fordítást. Adminisztrációs felülettel rendelkező dinamikus weboldalak esetén kérje egyedi ajánlatunkat
Fordítás Kérjen árajánlatot!
Webszöveg fordítása idegen nyelvekre. Szinte bármilyen nyelvű fordítást el tudunk végezni, kérje ajánlatunkat az idegen nyelv és a szöveg témájának feltüntetésével, pl. “angol orvosi szöveg” (2 Ft + áfa / karaktertől)
Webszöveg írás Kérjen árajánlatot!
Szakmai és céges oldalak keresőoptimalizált webszövegeinek megírása. Kérje ajánlatunkat és adja meg ajánlatkéréskor a szöveg témáját. (pl. fűtéscsövek gyártásával foglalkozó weboldal)
Keresőoptimalizálás Kérjen árajánlatot!
Az ár függ a kulcsszavak erősségétől (hány találatot hoz rá a Google, milyen aktív a konkurencia).
Favicon készítés 5.000 Ft + áfa
Weboldal rendelése esetén díjmentes!
Webtárhely foglalás intézése 5.000 Ft + áfa
Weboldal rendelése esetén díjmentes!
Tartalmi tanácsadás 5.000 Ft + áfa/óra
Weboldal rendelése esetén díjmentes!
Egyéb óradíj 5.000 Ft + áfa/óra
Frissítések, módosítások, stb.

Áraink – amennyiben erről az árajánlatban külön nem rendelkeztünk – 4 hónapig érvényesek.

Az átadott munkáinkra 3 hónapos garanciát vállalunk, mert ennyi idő alatt minden esetlegesen előforduló hiba megjelenik, amit természetesen ingyenesen, rövid határidővel javítunk is. A garancia nem vonatkozik a tárhely kimaradásából, átállításából és a Perscriptor WebStúdió munkatársain kívüli személy által módosított munkákra. WordPress-es weboldalak esetén nem tudunk garanciát vállalni az ingyenes program és az ingyenesen fejlesztett plugin-ok működéséért, az esetleges frissítéskor fellépő hibákért.